Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

E-handelns utveckling visar inga tecken på att sakta ner. Det innebär allt högre krav på logistiklösningar eftersom dagens konsumenter har stora krav på både hur och när de vill få sina varor levererade. Har ditt transportörsnätverk de tillväxtmöjligheter och den flexibilitet som krävs för att kunna möta kundernas krav?

En komplett varumärkesupplevelse

Centiro ger dig kontrollen över ditt transportörsnätverk och ger en strategisk fördel för din verksamhet. Med våra molnbaserade lösningar kan du enkelt koppla upp nya transportörer samtidigt som du har full överblick och kan ge dina kunder en helhetsupplevelse av varumärket.

För många kan det vara svårt att snabbt integrera nya transportörer på både nationella och internationella marknader. Med vår lösning kan du koppla upp ditt nätverk och komma igång på bara några få veckor samtidigt som du får full insyn och kontroll över resultat och kostnader.

Ta din e-handel ut i världen

Den snabba utvecklingen av näthandel över gränserna är numera verklighet och många vill etablera sig internationellt. Centiro hjälper dig att lyckas snabbare och enligt förväntade resultat. Ta din verksamhet ut i världen med ett branschledande transportörsnätverk, unika marknadskunskaper och en globalt erkänd lösning.

Med Centiro får dina interna IT-resurser dessutom avlastning. Du får en smidigare hantering av ditt transportörsnätverk samt en enhetlig och strömlinjeformad process.

See all. Know all

Idag är det viktigt kunna erbjuda konsumenterna en rad olika leveranstjänster med stor precision och flexibilitet. Det ställer höga krav på processer och system. Med Centiro kan du erbjuda dina konsumenter en enkel och användarvänlig lösning och du kan lätt kombinera flera leveransalternativ.

Vårt kontrolltorn och hanteringssystem ger dig överblick – oavsett processer, system och geografi. Förvandla dyra tjänster till proaktiv kontroll och affärsmöjligheter med Centiro. I en digital värld är återkommande kunder avgörande för din verksamhet.

Vill du veta mer?
Kontakta oss: sales@centiro.com
033-290 390