Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

För logistikföretag är bra och kundanpassad service samt en effektiv verksamhet avgörande, oavsett storleken på företaget. Men man ska också hålla nere kostnaderna och bedriva en lönsam verksamhet. Vi har allt du behöver för att få en överblick av leveranser, service och kontroll för dina kunder.

Olika önskemål, samma hantering

Kunder har olika krav vilket gör att de skiljer sig åt vad gäller hur de hanterar sitt lager och hur de arbetar med sina transportörer. Hur en etikett ser ut. Hur de använder referenser. Spårning. Alla dessa variabler kan du lätt konfigurera i vår plattform. Sköt allt från en och samma plattform så att du får det bästa ur två världar: återvinning och skalbarhet. Allt för att möta dina kunders behov att synas på marknaden.

Framgång stavas snabba leveranser

Det är allmänt känt att snabba leveranser lönar sig idag. Det kan vi ge dig. Koppla upp dina transportörer, lägg till nya tjänster, nya kunder till existerande sidor eller skapa en helt ny verksamhet. Allt inom loppet av några dagar eller veckor. Med uppdateringar var tredje vecka, vårt omfattande transportörsnätverk och många funktioner kan vi göra din verksamhet mer dynamisk. Vi kan avlasta dina interna IT-resurser och flytta fokus från att driva till att utveckla. Och du behöver inte bekymra dig för säkerheten. Vår molndrift följer ISO-standarder (ISO/IEC 27001, 27017, 27018, och 27032) med den skalbarhet och de förutsättningar din verksamhet förtjänar och kräver.

Alltid rätt passform

Vi vet att affärsutvecklare inom logistik måste vara kreativa. Med hjälp av vår plattform kan du själv välja hur du vill presentera ditt utbud och hur du bäst använder ditt transportörsnätverk. Vår flexibla plattform där du betalar för det du använder kan snabbt anpassas i takt med att din verksamhet växer och förändras för att möta kundernas krav.

Med Centiro är du alltid anpassad till din verksamhets storlek. Vår unika molnarkitektur är helt flexibel och kan anpassas för att möta dina kunders alla önskemål, t.ex. vid högsäsonger.

Vill du veta mer?
Kontakta oss: sales@centiro.com
033-290 390