Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Våra lösningar ger dig översikt, kontroll, bättre leveransprecision och lägre transportkostnader. Systemet fungerar vart du än är och befinner dig i världen och oavsett vilka transportörer du använder dig av. Vi kopplar ihop och strömlinjeformar logistikprocesser med bättre flexibilitet som resultat.

Den innovativa leveranskedjan

Globalisering, ekonomisk utveckling och den alltmer innovativa leveranskedjan gör varje företags funktioner inom logistik till en nyckelfunktion.

Konkurrensen har gått från enskilda företag till större nätverk. Från statiskt och inåtvänt, till dynamiskt och samverkande.

 

Tid och precision - ett nyckelvärde

Med vår lösning ökar synligheten och du får full kontroll på in- och utleveranser. Det gör att du omedelbart kan agera på avvikelser när något oväntat inträffar. 

Våra molnbaserade transport- och leveranshanteringslösningar ger dig rätt verktyg att kunna vara konkurrenskraftig, samtidigt som du inte behöver förändra dina interna processer. Du kopplar in oss en gång. Vi kopplar in världen för dig.

Peace of mind

Vår molndrift följer ISO-standarder (ISO/IEC 27001, 27017, 27018, och 27032) med den skalbarhet och de förutsättningar din verksamhet förtjänar och kräver.

Vill du veta mer?
Kontakta oss: sales@centiro.com
033-290 390