Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

E-handelslösningar

Kombinera din e-handel med det senaste inom transportstöd så att dina kunder får de bästa förutsättningarna för att slutföra sina köp. Öka andelen återkommande kunder genom att ge dem en helt friktionsfri köpupplevelse. Transporten ska inte vara ett hinder, det ska vara en möjliggörare. Statistik visar att du kan förlora upp till 35 % av dina kunder vid utcheckningen om valen kring leveransen inte är tydliga.

Låt kunden bestämma

Ge kunden möjligheten att själv välja det bästa sättet att handla och få produkterna levererade. Med Centiros transportstöd för e-handel kan kunden välja leverans baserat på geografi, kostnad, ledtid och utlämningsställe alternativt hemleverans. Våra studier visar att punktligheten för transporten ökar och kostnaden minskar när kunden gör valen eftersom de baseras på rätt information.

Håll kunden uppdaterad

Försäkra dig om att din kund alltid har den senaste informationen om sin beställning. Med vår lösning ger du kunden möjlighet att själv välja på vilket sätt den vill bli informerad: via e-post, SMS eller uppdateringar på din e-handelssida.

Håll koll på dina returer

Öka kundnöjdheten vid returer genom att låta din kund välja hur varorna ska returneras och få spårbarhet på returerna på köpet. Dessutom får du en unik möjlighet att kommunicera med kunden och bygga ditt varumärke ännu starkare. Kontakta oss så berättar vi mer.