Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
Mar 27, 2019

Centiro firar 10 år på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser

När Sveriges Bästa Arbetsplatser korades av Great Place to Work vid en gala i Stockholm på onsdagskvällen placerade sig Centiro för tionde året i rad på topplistan och kan därmed titulera sig ”Great Place to Work Legend” för sitt dedikerade och uthålliga arbetsplatskulturarbete. Centiro tog hem en sjundeplats i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda.

Feb 05, 2019

Centiro åter på guldnivå i EcoVadis CSR-rating

Centiro har även i år uppnått guldnivå i en värdering avseende hållbarhet genomförd av den oberoende organisationen EcoVadis.

EcoVadis har värderat hur väl Centiro har integrerat principerna för hållbarhet i sitt affärs- och ledningssystem. Bedömningen är evidensbaserad och täcker affärsetik, arbetsmiljö, miljö- och energipåverkan, upphandling samt viktiga sociala faktorer.

Sep 14, 2018

Individanpassning kontra integritet ett dilemma för detaljhandeln

12 000 konsumenter i global undersökning säger att bekvämlighet är ett måste

Jul 12, 2018

Centiro storsatsar på AI för smartare försörjningskedjor

Centiro, en ledande innovatör av molntjänster för hantering av varuflöden inom e-handel, logistik och industri, tillkännager betydande investeringar i teknik och kompetens för att öka konkurrenskraft och innovationshastighet för sina kunder.

Jun 15, 2018

Centiro klättrar på Europalista under kraftig tillväxt

Centiro prisades med en trettonde-placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2018. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Conference & Awards, som i år hölls den 14 juni i Aten.

Pages