Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
May 11, 2020

Centiro och Zalando i samarbete för att stötta lokala handlare under coronakrisen

Mitt under pågående coronakris stårt det klart att butikshandeln är kraftigt påverkad. Med nedstängning och karantän i många länder och vikande försäljning som följd, kämpar handlare för sin överlevnad.

Apr 21, 2020

Centiro utses till Great Place to Work Legend™ för andra gången

Centiro placerade sig på nionde plats i kategorin 50-249 anställda när de bästa arbetsplatserna i Sverige 2020 tillkännagavs. Priset delades ut av Great Place to Work® vid en digital gala som hölls den 21 april.

Dec 05, 2019

Rekordår för Mästargasellen Centiro – 60 personer ska anställas

Med en årlig tillväxt på 25% och stark tillströmning av nya uppdrag storsatsar Centiro och kommer under året att anställa minst 60 nya kollegor. – Detta är en global satsning som gynnar arbetsmarknaden på flera platser, säger koncern-VD Niklas Hedin.

Nov 15, 2019

Centiro utnämnda till Karriärföretag 2020

”Genom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Centiro med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Centiro till ett av Sveriges Karriärföretag 2020” lyder Karriärföretagens jurys motivering.

Nov 11, 2019

MästarGasell till Centiro

För sjätte gången har Dagens Industri utnämnt Centiro till Gasellföretag. Dessutom tilldelas bolaget den prestigefyllda utmärkelsen MästarGasell.

Pages