Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
Aug 29, 2017

Ny undersökning: Konsumenters ovilja att betala för frakt gör att detaljhandeln måste hitta nya vägar – Click & Collect på stark framfart

JDA Software och Centiro presenterar Customer Pulse Report 2017. Beställ rapporten här >>

May 16, 2017

Centiro engagerar sig för en hållbar framtid

Den nordiska delen av FN-nätverket Global Compact höll i förra veckan en tvådagarskonferens i Göteborg och i ljuset av detta meddelar nu Centiro att de är på god på väg att införliva de tio hållbarhetsprinciperna i FN:s Global Compact i sin kärnverksamhet.

May 03, 2017

Hastighet och kundupplevelse i fokus när Centiro utökar sitt erbjudande

Borås, 3 maj 2017 – Centiro, ledande leverantör av molntjänster för hantering av leveranser inom e-handel, logistik och industri, lanserar idag Centiro Delivery Options. Modulen möjliggör för handlare på nätet att kunna erbjuda mer dynamiska och skräddarsydda leveranstjänster till sina kunder.

Mar 29, 2017

Centiro fortsatt på topplacering bland Sveriges bästa arbetsplatser

När det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute korade Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017 hamnade mjukvaruföretaget Centiro för åttonde året i rad på topp 5. Centiro tog hem en femteplats i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda, och valdes återigen in i Hall of Fame för sitt dedikerade och uthålliga arbetsplatskulturarbete. 

Jan 18, 2017

Detaljhandlare tappade nästan en fjärdedel av sina online-kunder till konkurrenter under julhandeln

24% av svenska konsumenter valde en alternativ online-butik när tillgänglighet och leveranstid inte stämde överens med förväntningarna

Pages