Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Centiro – sjätte bästa arbetsplatsen i Europa 2014

Jun 06, 2014

Centiro prisades med en sjätte-placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2014. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Awards, som i år hölls den 5/6 i Rom.

Centiro har under de senaste fem åren fått topplaceringar över de bästa svenska arbetsplatserna. I år prisades Centiro dubbelt med en tredjeplacering samt tog plats i ”Hall of fame”, då det är femte året i rad som Centiro kom i topp. Fyra gånger har även Centiro tagit sig in med topplaceringar över de bästa europeiska arbetsplatserna och i år resulterade det i en sjätte-placering.

"Vi är just nu i en fas där vi expanderar snabbt och på nya marknader, för oss är det viktigt att behålla det klimat som vi blivit prisade för och göra det ännu bättre. På Centiro handlar det inte om att nöja sig, utan hela tiden sträva efter att bli ännu bättre och värdera varje anställd högt. Medarbetare som känner sig sedda, har hög tillit och som känner att de bidrar skapar bra resultat för våra uppdragsgivare. Detta ställer höga krav på oss som arbetsplats så att varje individ finner sin plats och presterar sitt allra bästa.” säger Centiro’s VD, Niklas Hedin.

På Centiro ser man till helheten hos en anställd, och värdesätter långsiktiga relationer med såväl medarbetare som kunder och samarbetspartners. Detta är några av de gemensamma nämnarna för de arbetsplatser runt om i världen som belönats med Great Place to Work®.

Kontakt Centiro:
Niklas Hedin, VD, 0705-12 89 00 niklas.hedin@centiro.com

Kontakta Great Place to Work Institute:
Maria Grudén, VD, 08-562 00 481 maria.gruden@greatplacetowork.se

Great Place to Work® Institute, Inc. är ett undersöknings- och konsultföretag som har huvudkontor i USA och ett stort antal dotterbolag världen över. Great Place to Work® Institute, Inc. arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer. Företaget är verksamt i mer än 40 länder världen över och har cirka 500 medarbetare. Mest kända är de för deras lista Fortune 100 BEST och Sveriges Bästa Arbetsplatser. Läs mer på www.greatplacetowork.se eller ring: 08-562 00 480.

Årets europeiska lista har valts ut från över 2.300 företag i 19 länder med drygt 1.5 miljoner anställda.