Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Centiro för nionde året i rad på topp 5 i Great Place to Work

Mar 26, 2018

När det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute korade Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018 hamnade mjukvaruföretaget Centiro för nionde året i rad på topp 5. Centiro tog hem en femteplats i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda, och valdes än en gång in i Hall of Fame för sitt dedikerade och uthålliga arbetsplatskulturarbete. 

Företaget är med sina drygt 230 medarbetare mer än fyra gånger så stort jämfört med när man deltog i Great Place to Work första gången för nio år sedan. Ekonomiska resultat och tillväxt har ett tydligt samband med strategin runt företagskulturen och förmågan att följa med i marknadens förändringar.

– I dagens snabba utveckling är det centralt att arbeta såväl strategiskt som på daglig basis med de mjuka frågorna. Jag tycker vi har visat att det är mer kraftfullt om man låter människor själva förändra företaget, jämfört med klassisk toppstyrd förändring som känns trögt och omodernt. Ser man till Trust-Index så ligger Sverigesnittet strax över 50%*, och vi har en stabil nivå över åren på dryga 90%. Vi jobbar målmedvetet med driv och passion för att vara en modern och spännande arbetsplats där varje individ får möjlighet att utvecklas till sin fulla potential, säger Niklas Hedin, VD på Centiro.

– På listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser hittar vi företag och organisationer som har lyckats skapa en arbetsplatsupplevelse som är likvärdig oavsett medarbetarens kön, ålder eller ursprung. Med fokus på sina värderingar och sina medarbetares behov skapar man ett arbetsgivarerbjudande som skapar engagemang och resultat” säger Maria Grudén, VD på Great Place to Work.

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser är indelad i tre kategorier; små-, medel- och stora organisationer. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på påståenden om sin arbetsplats.

* Enligt undersökning gjord av Great Place To Work®.

 

 

För ytterligare information, kontakta:
Niklas Hedin, VD Centiro
Tel: 033 297 700
niklas.hedin@centiro.com