Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Centiro’s Åsa Beronius utsedd till årets HR-personlighet 2018

Mar 26, 2018

Åsa Beronius, HR Manager på Centiro, har mottagit den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets HR-personlighet 2018”. Priset delades ut under måndagskvällen av det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute i samband med korandet av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018, där Centiro för 9:e året hamnade på topp 5.

Prisets motivering lyder: ”Åsa har tagit kulturen på en av Sveriges bästa arbetsplatser vidare, hon har varsamt behållit, samtidigt energiskt och kraftfullt förändrat och förnyat den till något som är globalt skalbart. Åsa har skapat en ny och skalbar struktur som tar företaget runt jorden med stilen och kulturen i behåll”.

– Förmågan att pendla mellan det personliga, varma och nära intresset för den enskilde medarbetaren, samt överblicken och strukturen för bolagets bästa, gör utan tvekan Åsa Beronius värdig utmärkelsen Årets HR-personlighet. Under kraftig tillväxt har både hårda och mjuka resultat vuxit, talande för det omfattande grundarbete med vår kultur som Åsa genomfört tillsammans med ledare och kollegor, säger Niklas Hedin, VD.

Pristagaren själv säger: ”Det känns hedrande att att ta emot denna fina utmärkelse och extra starkt är det att nomineringen kommer från mina kollegor. Att människor engagerar sig i att visa sin uppskattning värmer mitt hjärta. Det säger en hel del om vår kultur, där vi lyfter och uppskattar varandra. Jag är oerhört stolt över mina kollegor och Centiro och det är riktigt kul att företaget sätts på kartan i detta sammanhang.”

Great Place to Works kriteria för utmärkelsen lyder: "En HR-person som på ett strategiskt och uthålligt sätt varit drivande i att skapa en fantastisk arbetsplatskultur."

 

 

För ytterligare information, kontakta:
Niklas Hedin, VD Centiro
Tel: 033 297 700
niklas.hedin@centiro.com