Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Centiro klättrar på Europalista under kraftig tillväxt

Jun 15, 2018

Centiro prisades med en trettonde-placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2018. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Conference & Awards, som i år hölls den 14 juni i Aten.

Företagets målmedvetna arbete med kultur, ledarskap och människan i fokus har resulterat i placeringar på topp 5 bland Sveriges bästa arbetsplatser under nio år i följd och höga placeringar på Europa-listan i åtta.

"I den omställning i företag och samhälle vi befinner oss i har det aldrig varit viktigare att fokusera på människan, och att arbeta metodiskt med hjärta, hjärna och ryggrad för att uppnå medarbetarens fulla potential på arbetsplatsen. På ett år har vi klättrat nio placeringar under mycket kraftig tillväxt. Centiro sysselsätter idag ca 250 personer i fyra länder och växer fortsatt med en takt på mellan 30 och 40%. För mig är sambandet solklart mellan medarbetarnöjdhet, marknadsledarskap och ekonomiskt resultat” säger Centiro’s VD, Niklas Hedin.

Fokus för företaget sedan starten för 20 år sedan är att skapa en arbetsplats där människor trivs, vill stanna kvar och utveckla sin fulla potential. På Centiro ser man till helheten hos en anställd, och värdesätter långsiktiga relationer med såväl medarbetare som kunder och samarbetspartners. Det är några av de gemensamma nämnarna för de arbetsplatser runt om i världen som belönats med Great Place to Work®.


 

Listan över Europas bästa arbetsplatser bygger på världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. Mer än 2 800 organisationer med 1,6 miljoner anställda från 19 europeiska länder deltog i studien. Resultatet bygger på feedback från anställda och information om arbetsgivarerbjudande och kultur från seniora ledare. Listan identifierar de organisationer som har bäst beredskap att skapa goda resultat och en lönsam verksamhet.

För ytterligare information, kontakta:
Niklas Hedin, VD Centiro
Tel: 033 297 700
niklas.hedin@centiro.com


 

Om Centiro
Centiro är en ledande innovatör av molntjänster för hantering av varuflöden inom e-handel, logistik och industri. Centiros lösningar används av ledande företag och varumärken i mer än 125 länder. Företaget har vunnit åtskilliga utmärkelser och priser genom åren och är rankat som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work®.


Om Great Place to Work
Vi är ett global undersöknings- och konsultföretag med mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.