Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Centiro utnämnda till Karriärföretag 2020

Nov 15, 2019

”Genom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Centiro med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Centiro till ett av Sveriges Karriärföretag 2020” lyder Karriärföretagens jurys motivering.

Centiro talar om ledare, inte chefer. Det är inte chefer som bestämmer vad som ska göras eller hur kollegornas roller ska se ut. De är där för att stödja och inspirera, men själva besluten fattar teamen själva. På frågan om vad det bästa med att arbeta på Centiro är, säger Josephine Teoh, applikationsspecialist: "Det är så otroligt roligt att få leverera projekt och resultat ihop med mina kollegor. Vi arbetar tillsammans men samtidigt får mina kollegor mig att känna att jag är unik och kan vara precis den jag är. Jag känner att jag faktiskt får vara med och göra skillnad. Det är det som gör att jag ser fram emot att komma till jobbet varje dag, glad och positiv!"

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och "young professionals" att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding-arbete.