Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Rekordår för Mästargasellen Centiro – 60 personer ska anställas

Dec 05, 2019

Med en årlig tillväxt på 25% och stark tillströmning av nya uppdrag storsatsar Centiro och kommer under året att anställa minst 60 nya kollegor. – Detta är en global satsning som gynnar arbetsmarknaden på flera platser, säger koncern-VD Niklas Hedin.

Mjukvaruföretaget Centiro växer snabbt och har landat ett flertal nya kunder på strategiskt viktiga marknader. I takt med detta tittar man på att utöka kapaciteten och på helt nya sätt att arbeta. Inför nästa tillväxtfas utmanar Centiro och tänker annorlunda för att kunna ta nästa ordentliga kliv i storlek.

– Vi ligger alltid i framkant och utmanar oss själva. Vi funderar konstant på hur vi bör förnya och driva vår verksamhet i nya format. Denna tillväxtfas innehåller bland annat ett kraftfullt lyft på tekniksidan och förändringar så att vi snabbare kan göra verklighet av idéer som skapar värde för våra kunder. I samband med satsningen kommer vi att behöva ett stort antal Software Developers och Data Analysts till den globala huben i Borås, men det innebär även ett antal nya roller både i Sverige, USA och Indien, fortsätter Niklas.

Centiro ser fortsatt ljust på framtiden och redan innan rekryteringarna blev publika strömmade spontanansökningarna in. Företagskulturen är alltid en hjärtefråga på Centiro och i samband med att Sveriges bästa arbetsplatser korades i mars i år erhöll Centiro den prestigefulla titeln ”Great Place to Work Legend” för sitt dedikerade och uthålliga arbetsplatskulturarbete. Företagets målmedvetna arbete med kultur, ledarskap och människan i fokus har resulterat i topplaceringar i tio års tid.

– Vi  har tillbringat hälften av vår 20-åriga företagshistoria på toppen av de Svenska och Europeiska listorna, vilket säger något om vårt fokus och uthållighet. Det visar både medarbetare, kunder och omvärld att vårt ledarskap med samarbete i centrum och mjuka värden går att lita på över tid. För mig är sambandet fortsatt solklart mellan medarbetarnöjdhet, marknadsledarskap och ekonomiskt resultat”, avslutar Niklas.

 

Niklas Hedin, koncern-VD Centiro