Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
Jun 06, 2014

Centiro – sjätte bästa arbetsplatsen i Europa 2014

Centiro prisades med en sjätte-placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2014. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Awards, som i år hölls den 5/6 i Rom.

Apr 23, 2014

Centiro sponsrar Global E-commerce Summit

Den 16-18 juni är Centiro med och sponsrar Global E-commerce Summit som platina sponsor. Eventet kommer att hållas i Barcelona. 

Global E-Commerce Summit har funnits i sex år och fokuserar på trender och utveckling inom E-commerce världen över. Årets tema är: “The Next E-Commerce Revolution: No Borders, No Channels.

Apr 15, 2014

Centiro på Transport & Logistik-mässan

Mässan Logistik & Transport är en av årets stora händelser i branschen och självklart finns vi på Centiro på plats. Kom gärna förbi vår monter för att träffa våra duktiga kollegor, titta på våra lösningar och diskutera vad vi kan göra för dina affärer. Vi finns i C-hallen i monter C02:15.

Mar 28, 2014

Centiro prisades dubbelt på Great Place To Work® Awards

Centiro från Borås prisades i år med en tredjeplats i kategorin medelstora organisationer med 50 – 249 anställda när listan över de bästa svenska arbetsplatserna släpptes för 2014. Priset delades ut under galan Great Place To Work® Awards som i år hölls på Berns i Stockholm den 27 mars. Som en följd av listplaceringar fem år i rad kom Centiro även in i ”Hall of Fame”.

Mar 07, 2014

Centiro delar med sig av framgångsrecept i tidningen Almega

I nya numret av Almega läser vi bland annat om Centiros framgångsrecept för långsiktigt företagande och att "Peter Brouzell litade på sin magkänsla när han bytte jobb till Centiro".

Pages