Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
Nov 11, 2019

MästarGasell till Centiro

För sjätte gången har Dagens Industri utnämnt Centiro till Gasellföretag. Dessutom tilldelas bolaget den prestigefyllda utmärkelsen MästarGasell.

Jun 07, 2019

Great Place to Work Legend Centiro i topp bland Europas bästa arbetsplatser

Centiro prisades med en 18:e placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2019. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Conference & Awards, som i år hölls den 5 juni i Stockholm.

Jun 04, 2019

Centiro och Humanium Metal by IM i unikt samarbete

IM, Individuell Människohjälp inleder ett samarbete med företaget Centiro för att möjliggöra spårning av processen runt Humanium Metal – från nedsmälta vapen till nya produkter och fredsskapande åtgärder.

Mar 27, 2019

Centiro firar 10 år på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser

När Sveriges Bästa Arbetsplatser korades av Great Place to Work vid en gala i Stockholm på onsdagskvällen placerade sig Centiro för tionde året i rad på topplistan och kan därmed titulera sig ”Great Place to Work Legend” för sitt dedikerade och uthålliga arbetsplatskulturarbete. Centiro tog hem en sjundeplats i kategorin medelstora organisationer 50-249 anställda.

Feb 05, 2019

Centiro åter på guldnivå i EcoVadis CSR-rating

Centiro har även i år uppnått guldnivå i en värdering avseende hållbarhet genomförd av den oberoende organisationen EcoVadis.

EcoVadis har värderat hur väl Centiro har integrerat principerna för hållbarhet i sitt affärs- och ledningssystem. Bedömningen är evidensbaserad och täcker affärsetik, arbetsmiljö, miljö- och energipåverkan, upphandling samt viktiga sociala faktorer.