Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.
Dec 05, 2019

Rekordår för Mästargasellen Centiro – 60 personer ska anställas

Med en årlig tillväxt på 25% och stark tillströmning av nya uppdrag storsatsar Centiro och kommer under året att anställa minst 60 nya kollegor. – Detta är en global satsning som gynnar arbetsmarknaden på flera platser, säger koncern-VD Niklas Hedin.

Nov 15, 2019

Centiro utnämnda till Karriärföretag 2020

”Genom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Centiro med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Centiro till ett av Sveriges Karriärföretag 2020” lyder Karriärföretagens jurys motivering.

Nov 11, 2019

MästarGasell till Centiro

För sjätte gången har Dagens Industri utnämnt Centiro till Gasellföretag. Dessutom tilldelas bolaget den prestigefyllda utmärkelsen MästarGasell.

Jun 07, 2019

Great Place to Work Legend Centiro i topp bland Europas bästa arbetsplatser

Centiro prisades med en 18:e placering i kategorin 50-500 anställda när listan över de bästa Europeiska arbetsplatserna presenterades för 2019. Priset delades ut under galan Great Place to Work European Conference & Awards, som i år hölls den 5 juni i Stockholm.

Jun 04, 2019

Centiro och Humanium Metal by IM i unikt samarbete

IM, Individuell Människohjälp inleder ett samarbete med företaget Centiro för att möjliggöra spårning av processen runt Humanium Metal – från nedsmälta vapen till nya produkter och fredsskapande åtgärder.

Pages