Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

FRÅN MÄNNISKOR – FÖR MÄNNISKOR

Den verkliga styrkan hos Centiro sitter i våra engagerade medarbetare. Det är något du märker redan första gången du träffar oss.

Vårt mål har alltid varit att rekrytera de bästa medarbetarna och hjälpa dem att skapa de bästa lösningarna. Som ett bevis på detta har vår företagskultur och vårt ledarskap belönats med flera priser och vi har utsetts till en av Europas bästa arbetsplatser. Våra kunder uppskattar vår företagskultur och våra engagerade medarbetare som älskar sitt jobb. 

Sedan 1998 har vi servat kunder från vår globala knutpunkt i Borås. 2015 startade vi även verksamhet i Pune och idag har vi även kontor i London och Boston. Vi är ett privatägt företag och vår AAA-rankning¹ är ett bevis på vår livslängd och strategiska långsiktighet.

¹Tilldelad Dun & Bradstreets kreditvärdighet AAA år 2000.

CENTIRO ARBETAR FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

Vi är övertygade om att företagen är den viktigaste drivkraften för en hållbar utveckling. Inom en snar framtid tror vi att företag kommer att få lika mycket erkännande och bekräftelse för sitt hållbarhetsarbete som för sina produkter, lösningar och ekonomiska resultat.

2016 gick Centiro med i FN:s Clobal Compact och åtog sig att arbeta enligt dess tio principer. Det innebär att våra arbetssätt ska uppfylla grundläggande krav vad gäller mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö och affärsetik.

Vi arbetar enligt samma värderingar och principer oavsett var vi är. Genom att införliva de tio principerna i strategier, policyer och rutiner samt etablera en integritetskultur upprätthåller vi inte bara grundläggande ansvar gentemot människor och vår planet – vi skapar också förutsättningar för att nå framgång på lång sikt.

ECOVADIS

Centiros hållbarhetsengagemang betygsätts av EcoVadis. EcoVadis är en oberoende organisation som bedömer hållbarhetsarbetet hos företag utifrån de fyra aspekterna miljö, arbetsförhållanden, rättvisa affärsmetoder och hållbar upphandling. 2019 blev Centiro guldrankade av EcoVadis.