Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre när du besöker vår site. Genom att fortsätta surfa på vår site så accepterar du vår användning av kakor.

Användning av kakor

När någon besöker vår webbplats placeras en kaka (cookie) på besökarens dator (om den tillåter kakor). Om personen tidigare besökt vår webbplats så läser vi av befintlig kaka. 

Kakorna används exempelvis för att samla in data för besöksstatistik. Detta gör vi för att förbättra användarupplevelsen. Informationen sparas i aggregerad form och kopplas inte till någon personlig information.

Väljer du att inte tillåta kakor från centiro.com, centiro.se eller våra subdomäner så kommer du fortfarande att kunna nå informationen på webbplatsen men den kommer inte att anpassa sig efter dina personliga preferenser och du kommer inte att kunna använda den service som erbjuds.

Ta bort kakor i Internet Explorer

Ta bort kakor i Chrome

centiro.com, centiro.se och våra subdomäner använder cookies för Google Analytics och Google Tag Manager. För mer information om Googles egen policy: http://www.google.com/privacypolicy.html. I särskilda fall (under begränsad tid) kan vi komma att använda andra tredjeparts-verktyg för att samla in data i syfte att förbättra användarupplevelsen.